منتدى جدو الاسلامى والقانونى والوساطة والتحكيم الدولي

اهلا ومرحبا بكم فى منتدى جدو الاسلامى و القانوني والتحكيم & ومركز كامبردج الدولي للوساطة والتحكيم & اكاديمة كامبردج الدولية للتحكيم ان شاء الله سوف تجد ما تربوا اليه او تبحث عنه وهو منتدي وضع من باب من تعلم العلم وعلمه وهو لوجه الله تعالي من فضلك سجل وتفاعل حتي تتمتع معنا بهذا المنتدي الاسلامي والقانوني
http://cambridgearbitration.net/Default.aspx

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى جدو الاسلامى والقانونى والوساطة والتحكيم الدولي

اهلا ومرحبا بكم فى منتدى جدو الاسلامى و القانوني والتحكيم & ومركز كامبردج الدولي للوساطة والتحكيم & اكاديمة كامبردج الدولية للتحكيم ان شاء الله سوف تجد ما تربوا اليه او تبحث عنه وهو منتدي وضع من باب من تعلم العلم وعلمه وهو لوجه الله تعالي من فضلك سجل وتفاعل حتي تتمتع معنا بهذا المنتدي الاسلامي والقانوني
http://cambridgearbitration.net/Default.aspx

منتدى جدو الاسلامى والقانونى والوساطة والتحكيم الدولي

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدى جدو الاسلامى والقانونى والوساطة والتحكيم الدولي

منتدى اسلامى و قانونى وتحكيم دولي واعداد وتأهيل المحكمين

يسر مركز الصادق للآعمال القانونية وا والتحكيم المستشار القانوني والمحكم الدولي دكتور | محمد السيد أحمد الصادق والمحامي بالنقض والادارية العليا & وعضو اتحاد المحامين العرب & عضو اللجنة السياسية بنقابة المحامين منسق عام الجاليات العربية بممكلة ماليزيا الاسلامية  للآتحاد العربي لحماية حقوق الملكية الفكرية  التابع لجامعة الدول العربية & وصاحب مركزالصادق للآعمال القانونية والمحاماة والتحكيم وصاحب مركز كامبردج الدولي للوساطة والتحكيم والتنمية البشرية والملكية الفكرية   أن يقدم لكم الخدمات القانونية واعمال المحاماة والتحكيم الدولي والتدريب وهناك قسم خاص لشئون الاسرة وقضايا الاحوال الشخصية وقسم للاستشارات المجانية مبتغي مرضاة الله اولا واخيرا  

يسر ان يعلن المركز عن توافر الدبلوم المهني والماجستير المهني والدكتوراه المهنية بالتعاون مع مركز اخر وجامعة القاهرة والدراسة عن بعد 

تم بحمد الله توقيع بروتوكول تعاون بين مركز كامبردج الدولي الوساطة والتحكيم والشركة العالمية للسياحة بماليزيا علي برنامج رحلات بدورات وماجستير ودكتوراة في التحكيم ورحلة سياحية تخطف العقل تواصل مع دكتور / محمد الصادق ت 0060162354810 لا تدع الفرصة تفوتك فالعدد محدود  
تم بحمد الله افتتاح مركز كامبردج الدولي للوساطة والتحكيم واعداد وتأهيل المحكمين شركة ذات مسئولية محدودة نشاطها القيام بالوساطة والتحكيم واعداد الدورات التدريبية لاعداد وتأهيل المحكمين وتستعين بكبار اساتدة القانون المتخصصين فلا تترك الفرصة تفوتك في الحصول  كارنيه  مركز كامبردج بلقب مستشار تحكيم  وعلي الدبلوم المهني والماجستير المهني والدكتوراه المهنية بالتعاون مع جامعة القاهرة ويمكن اعتمادها من الخارجية المصرية   بادر بحجز مكانك فالعدد محدود وتوجد دراسات اكاديمية في جامعة فان هولند والجامعة العربية المفتوحة بالدنمارك من دكتوراه وماجستير وبكالوريوس ودبلوم التواصل مع الوكيل المفوض المستشارالدكتور | محمد السيد أحمد الصادق منسق عام الجاليات العربية بمملكة ماليزيا الاسلامية  بالاتحاد العربي لحماية حقوق الملكية الفكرية  -  ووكيل مفوض من المركز ( شركة ذات مسئولية محدودة-  )  -التابع لمجلس الوحدة الاقتصادية احد آاليات جامعة الدول العربية 0 

اخي الكريم / اختي الكريمة لا تنسى اخي واختي الصلاة في وقتها المفروض لا يلهيكـ الابحار على الانتر نت عن اداء الصلاة في جماعة وجزاكم الله خير
 عزيزي الزائر للموقع اذا كنت وجدت بموقعي ما يفيدك فلا تترد في التسجيل بسرعة وتفعيل تسجيلك فانه يسعدنا اشتراكك معنا في اسرة منتدانا وان تتفاعل معنا بالاشتراك بالمساهمة برد او موضوع فنحن في الحاجة الي ان نراك من خلال مواضيعك تقبل تحياتي
[size=24]السادة الاعضاء والسادة الزائرين يمنع منعا باتا وضع اعلان عن اية دورات خاصة بمراكز اخري الا بعد الحصول علي اذن من ادارة الموقع وفي حالة مخالفة ذلك سوف يتم اتخاذ الطرق القانونية والقضائية اللازمة وسيتم حظر العضو كذلك ننبه السادة الزوار والاعضاء ان جميع حقوق الملكية الفكرية محفوظة للموقع وفي حالة قيام احد بنقل اية معلومات من الموقع سوف يتعرض للمسائلة القانونية والقضائية الكفيلة بحفظ جميع حقوق الملكية الفكرية حيث ان جميع المواد العلمية الموضوعة بالموقع لها ايداع بدار الكتاب بموجب محاضر ايداع رسمية وفي حالة المخالفة سوف يتم اتخاذ الاجراءات القانونية والقضائية اللازمة مع حفظ كافة حقوق الموقع من اي نوع كانت وكذلك حقوق الملكية الفكرية برجاء التكرم بالعلم والاحاظة لعدم التعرض للمسائلة القانونية والقضائية ولكم خالص الشكر[/size]

    كريب المانجو واشياء اخري

    عبق الجنة
    عبق الجنة
    عضو مجلس ادارة
    عضو مجلس ادارة


    تاريخ التسجيل : 27/05/2011

    كريب المانجو واشياء اخري  Empty كريب المانجو واشياء اخري

    مُساهمة من طرف عبق الجنة الخميس يوليو 14, 2011 5:38 pm

    كريب المانجو


    5 بيضات - 100 ج سكر - 25 ج زيت - 300 ج دقيق -
    500 ج حليب - 2 ونص ج ملح - 2 ونص ج فانيليا - 150ج كريم باتسير
    قطع مانجو - صوص مانجو
    الطريقة
    نضع البيض والسكر والملح والزيت والفانيليا مع بعض ونخلطهم
    كويس بالمضرب السلك اليدوى لحد ما السكر يدوب
    ثم نضع الحليب ونضرب بالمضرب السلك بسرعة
    ثم اضع الدقيق واقلب اقلب ولو لاحظت ان فية كلاكيع اصفية بالمصفاة
    ندهن المقلاية خفيف بالزيت (يادوب امسحه بمنديل)



    واملى الكبشة (المغرفة الغويطة) بالخليط وانزل فى المقلاية بس راقة خفيفة جدا
    لحد ماتمسك واقلبها على الوش التانى وبعدين اشيلها وهكذا لحد مانخلص الخليك كله
    ادعك الكريم باتسير كويس قوى بالمضرب
    اضع واحدة امامى ثم اعمل بالقمع بمقدار الكريمة خط بالعرض
    ثم ارصص عليه قطع صغيرة من المانجو والف الكريب على هيئة اسطوانة
    ثم اقطعه بالسكينة بالورب وازوقه بالمانجو والكريمة
    وبالهنا والشفا


    مانجة جراتان

    راقة اسبونج كيك - 150 ج كريم باتسير - 50 ج كريم شانتى - 50 ج مربى مانجة - مانجة مكعبات - جيلى للتلميع
    الطريقة
    نضرب الكريم باتسير بالمضرب السلك كويس
    ثم اضع علية الكريم شانتية واخلطهم ببعض كويس
    اضع فى صينية بايركس راقة من الكيكة الاسفنجية بالفانيليا
    ثم اضع عليها طبقة من مربى المانجو وافردها كويس
    ثم اضع طبقة من المانجو المقطع مكعبات طبقة كويسة لقرب حافة الصينية
    اضع خليط الكريمة على وش الصينية كله وافردة كويس
    ثم ادخله الفرن واولع الشعله اللى فوق فقط علشان الوش يعمل جراتان يعنى يحمر
    مش حياخد كتير يعنى خليكى جانبه لحد ماتطلعية
    وبعد مايبرد لمعية بالفرشاه بالجيلى
    وبالهنا والشفا

    ملحوظة :
    لازم يتعمل بكريم شانتى زى الدريم ويب مثلا لكن مش بكريمة لبانى

    جرانيتا الفراولة


    150 ج عصير فراولة - 150 ج عسل
    مقدار العسل : كيلو ماء - 750 ج سكر - ليمونة (تعصر الليمونة بعد غليان الماء والسكر )
    الطريقة
    نضع عصير الفراولة والعسل فى طبق غويط واضربهم بالمضرب السلك كويس
    اصب الجرانيتا فى صينية بدون حواف(زى بتاعة البيتسا او السويسرول) بس تكون طبقة
    رفيعه جدا وندخلها الفريزر لحد ماتجمد حوالى ساعه او ساعه ونص

    جرانيتا الليمون
    (معنى كلمة جرانيتا يعنى معجون الفاكهة)

    150ج ليمون بلدى - 150ج ماء - 300ج عسل
    مقدار العسل : كيلو ماء - 750 ج سكر - ليمونة (تعصر الليمونة بعد غليان الماء والسكر )
    الطريقة
    نضع عصير الليمون وبشر الليمون والعسل فى طبق غويط واضربهم بالمضرب السلك كويس
    اصب الجرانيتا فى صينية بدون حواف(زى بتاعة البيتسا او السويسرول) بس تكون طبقة
    رفيعه جدا وندخلها الفريزر لحد ماتجمد حوالى ساعه او ساعه ونص

    جرانيتا المانجة


    150 ج عصير مانجة - 150 ج عسل
    مقدار العسل : كيلو ماء - 750 ج سكر - ليمونة (تعصر الليمونة بعد غليان الماء والسكر )
    الطريقة
    نضع عصير المانجو والعسل فى طبق غويط واضربهم بالمضرب السلك كويس
    اصب الجرانيتا فى صينية بدون حواف(زى بتاعة البيتسا او السويسرول) بس تكون طبقة
    رفيعه جدا وندخلها الفريزر لحد ماتجمد حوالى ساعه او ساعه ونص



    الصوص
    اللى بيوضع على الحلويات والآيس كريم وكل حاجة

    صوص الفراولة

    250 ج بيورية فراولة - 2 معلقة كورن فلور - ماء
    نذوب الكورن فلور فى شوية ماء ونضع الفراولة على النار اول ماتغلى
    نضع الكورن فلور واول مايبتدى الخليط يمسك نطفى

    صوص المانجو

    250 ج بيورية المانجو - 2 معلقة كورن فلور - ماء
    نذوب الكورن فلور فى شوية ماء ونضع الفراولة على النار اول ماتغلى
    نضع الكورن فلور واول مايبتدى الخليط يمسك نطفى

    صوص التفاح

    250 ج بيورية التفاح - 2 معلقة كورن فلور - ماء
    نذوب الكورن فلور فى شوية ماء ونضع الفراولة على النار اول ماتغلى
    نضع الكورن فلور واول مايبتدى الخليط يمسك نطفى

    طريقة عمل الشكل : بعد عمل الصوص نضعه فى قراطيس صغيرة ثم نضع بجانب بعض على طول نقطة من كل لون وبعدين نجيب السكينة الرفيعه ونسحب من منتصف اول نقطة لتحت على طول لحد ماتوصلى لاخر نقطه حتعمل معاكى شكل القلوب دى

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء مايو 07, 2024 4:38 am