منتدى جدو الاسلامى والقانونى والوساطة والتحكيم الدولي

اهلا ومرحبا بكم فى منتدى جدو الاسلامى و القانوني والتحكيم & ومركز كامبردج الدولي للوساطة والتحكيم & اكاديمة كامبردج الدولية للتحكيم ان شاء الله سوف تجد ما تربوا اليه او تبحث عنه وهو منتدي وضع من باب من تعلم العلم وعلمه وهو لوجه الله تعالي من فضلك سجل وتفاعل حتي تتمتع معنا بهذا المنتدي الاسلامي والقانوني
http://cambridgearbitration.net/Default.aspx

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى جدو الاسلامى والقانونى والوساطة والتحكيم الدولي

اهلا ومرحبا بكم فى منتدى جدو الاسلامى و القانوني والتحكيم & ومركز كامبردج الدولي للوساطة والتحكيم & اكاديمة كامبردج الدولية للتحكيم ان شاء الله سوف تجد ما تربوا اليه او تبحث عنه وهو منتدي وضع من باب من تعلم العلم وعلمه وهو لوجه الله تعالي من فضلك سجل وتفاعل حتي تتمتع معنا بهذا المنتدي الاسلامي والقانوني
http://cambridgearbitration.net/Default.aspx

منتدى جدو الاسلامى والقانونى والوساطة والتحكيم الدولي

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدى جدو الاسلامى والقانونى والوساطة والتحكيم الدولي

منتدى اسلامى و قانونى وتحكيم دولي واعداد وتأهيل المحكمين

يسر مركز الصادق للآعمال القانونية وا والتحكيم المستشار القانوني والمحكم الدولي دكتور | محمد السيد أحمد الصادق والمحامي بالنقض والادارية العليا & وعضو اتحاد المحامين العرب & عضو اللجنة السياسية بنقابة المحامين منسق عام الجاليات العربية بممكلة ماليزيا الاسلامية  للآتحاد العربي لحماية حقوق الملكية الفكرية  التابع لجامعة الدول العربية & وصاحب مركزالصادق للآعمال القانونية والمحاماة والتحكيم وصاحب مركز كامبردج الدولي للوساطة والتحكيم والتنمية البشرية والملكية الفكرية   أن يقدم لكم الخدمات القانونية واعمال المحاماة والتحكيم الدولي والتدريب وهناك قسم خاص لشئون الاسرة وقضايا الاحوال الشخصية وقسم للاستشارات المجانية مبتغي مرضاة الله اولا واخيرا  

يسر ان يعلن المركز عن توافر الدبلوم المهني والماجستير المهني والدكتوراه المهنية بالتعاون مع مركز اخر وجامعة القاهرة والدراسة عن بعد 

تم بحمد الله توقيع بروتوكول تعاون بين مركز كامبردج الدولي الوساطة والتحكيم والشركة العالمية للسياحة بماليزيا علي برنامج رحلات بدورات وماجستير ودكتوراة في التحكيم ورحلة سياحية تخطف العقل تواصل مع دكتور / محمد الصادق ت 0060162354810 لا تدع الفرصة تفوتك فالعدد محدود  
تم بحمد الله افتتاح مركز كامبردج الدولي للوساطة والتحكيم واعداد وتأهيل المحكمين شركة ذات مسئولية محدودة نشاطها القيام بالوساطة والتحكيم واعداد الدورات التدريبية لاعداد وتأهيل المحكمين وتستعين بكبار اساتدة القانون المتخصصين فلا تترك الفرصة تفوتك في الحصول  كارنيه  مركز كامبردج بلقب مستشار تحكيم  وعلي الدبلوم المهني والماجستير المهني والدكتوراه المهنية بالتعاون مع جامعة القاهرة ويمكن اعتمادها من الخارجية المصرية   بادر بحجز مكانك فالعدد محدود وتوجد دراسات اكاديمية في جامعة فان هولند والجامعة العربية المفتوحة بالدنمارك من دكتوراه وماجستير وبكالوريوس ودبلوم التواصل مع الوكيل المفوض المستشارالدكتور | محمد السيد أحمد الصادق منسق عام الجاليات العربية بمملكة ماليزيا الاسلامية  بالاتحاد العربي لحماية حقوق الملكية الفكرية  -  ووكيل مفوض من المركز ( شركة ذات مسئولية محدودة-  )  -التابع لمجلس الوحدة الاقتصادية احد آاليات جامعة الدول العربية 0 

اخي الكريم / اختي الكريمة لا تنسى اخي واختي الصلاة في وقتها المفروض لا يلهيكـ الابحار على الانتر نت عن اداء الصلاة في جماعة وجزاكم الله خير
 عزيزي الزائر للموقع اذا كنت وجدت بموقعي ما يفيدك فلا تترد في التسجيل بسرعة وتفعيل تسجيلك فانه يسعدنا اشتراكك معنا في اسرة منتدانا وان تتفاعل معنا بالاشتراك بالمساهمة برد او موضوع فنحن في الحاجة الي ان نراك من خلال مواضيعك تقبل تحياتي
[size=24]السادة الاعضاء والسادة الزائرين يمنع منعا باتا وضع اعلان عن اية دورات خاصة بمراكز اخري الا بعد الحصول علي اذن من ادارة الموقع وفي حالة مخالفة ذلك سوف يتم اتخاذ الطرق القانونية والقضائية اللازمة وسيتم حظر العضو كذلك ننبه السادة الزوار والاعضاء ان جميع حقوق الملكية الفكرية محفوظة للموقع وفي حالة قيام احد بنقل اية معلومات من الموقع سوف يتعرض للمسائلة القانونية والقضائية الكفيلة بحفظ جميع حقوق الملكية الفكرية حيث ان جميع المواد العلمية الموضوعة بالموقع لها ايداع بدار الكتاب بموجب محاضر ايداع رسمية وفي حالة المخالفة سوف يتم اتخاذ الاجراءات القانونية والقضائية اللازمة مع حفظ كافة حقوق الموقع من اي نوع كانت وكذلك حقوق الملكية الفكرية برجاء التكرم بالعلم والاحاظة لعدم التعرض للمسائلة القانونية والقضائية ولكم خالص الشكر[/size]

    الكنافة بعدة طرق وانواع

    عبق الجنة
    عبق الجنة
    عضو مجلس ادارة
    عضو مجلس ادارة


    تاريخ التسجيل : 27/05/2011

    الكنافة بعدة طرق وانواع  Empty الكنافة بعدة طرق وانواع

    مُساهمة من طرف عبق الجنة الخميس يوليو 14, 2011 5:41 pm

    الكنافه
    طريقة عمل ديسك الكنافة



    نقطع الكنافة كويس ونخلطها كويس بذبدة وسكر بودرة ثم نضعها فى صينية على
    هيئة راقة خفيفة رفيعه وندخلها الفرن وبعد ماتستوى نسقيها بالعسل الخفيف
    وبعد ماتبرد ناخدها ونكسرها خالص


    مقدار الميكس كريم
    كيلو كريمة لبانى – 80 جرام سكر – 250 ج كستر كريم



    كنافة تركى



    كنافة محمرة – قشطة – عسل نحل (ابيض) – كاجو وبندق ولوز
    الطريقة
    زى ماشرحتلكم قبل كدة حنعمل ديسك كنافة وبعدين نكسره ونفرمه ناعم ثم
    نضع عليه حوالى 3 معالق كبيرة عسل ابيض ونقلبهم علشان الكنافة تمسك
    فى بعض نجهز الفورمة او الصينية ونضع فى القاع المكسرات (ونكون محمصينها )
    تفرش المكسرات فى قاع الصينية ونحاول منخليش فراغات بين المكسرات
    ثم نضع عليها الكنافة ونفردها كويس بأيدنا ونكبسها ونضغط عليها كويس قوى
    ثم نضع على الوش دبسك القشطة ونبطط بأيدنا كويس عليه
    ثم ندخله الفريزر علشان يجمد ولما نخرجها للتقديم نقلبها على الطبق
    ونسكب عليها عسل ابيض
    حتكون شكلها النهائى الكريمة تحت وفوقها الكنافة وفوقها المكسرات
    وبالهنا والشفا







    تارت كنافة بالبلح


    بلح اسود ماسك نفسه – كنافة – كريمة جوز الهند – جيلى ساخن
    كريمة جوز الهند)
    كريمة جوز الهند
    250ج جوز هند ناعم – 200ج ذبدة – 200ج سكربودرة – 3 بيضات
    الطريقة
    نخلط فى الخلاط الذبدة مع السكر كويس جدا ثم نضع البيض بيضة بيضة اثناء الضرب
    ثم نضع الجوز هند
    ونخلطهم لحد ماتتكون الكريمة
    نقطع الكنافة كويس وندعكها بالسمنة كويس وبعدين نضعها فى صينية التارت ونبططها بايدنا كويس
    قوى ثم نضع عليها كريمة جوز الهند ونفردها كويس بالمعلقة ثم نرصص البلح عليها
    يغطى كل الوش ندخلها الفرن لمدة 45 دقيقة على درجة حرارة 160
    وبعد مايستوى نلمعه بالفرشاة بالجيلى ونزوقه
    بوحدات من الكنافة البرمة واصابع زينب
    وبالهنا والشفا

    كنافة عثمنلى بالمانجة


    [ميكس كريم – مانجو مقطعه – 2 ديسك كنافة – ديكور
    الطريقة
    نضع ديسك الكنافة فى طبق وعليه بالقمع دايرة كريمة داير ما يدور الطبق
    ثم نضع دائرة مانجة مكعبات ثم دائرة كريمة بالقمع ثم نضع
    ديسك الكنافة الثانى ثم نزوقها بالمانجة
    وبالهنا والشفا



    كنافة قرع عسلى بالبشاميل



    200 ج قرع عسلى – 200 ج سكر – قرفة – زبيب – مكسرات - كنافة
    بشاميل ( 100 ج سكر – 100 ج زبدة – 100 ج دقيق – 100 ج حليب)
    كنافة مفرومة خالص خالص خالص نضع عليها سمنة وسكر بودرة

    الطريقة
    اضع الكنافه فى قالب التارت ( بتاع البيتسا)وابططها كويس بأيدى وكمان الجوانب
    اضع قرع العسلى على الكنافه فى القالب واكبسه كويس قوى
    ثم اضع البشاميل على الوش وادخله الفرن
    وبالهنا والشفا
    طريقة القرع العسلى / اقطعه مكعبات واضعه فى حلة على النار مع السكر لحد مايستوى تماما
    وينزل مايته ثم اصفيه خالص من الماء واضع علية
    المكسرات والقرفة
    طريقة عمل البشاميل/ لما الذبدة تسيح على النار اضع الدقيق واقلبهم ليندمجوا
    ثم اضع الحليب مع التقليب كويس ولحد ما يتخن

    ملحوظه

    الشيف دايما لما بيجى يفرك الكنافة بعد ما بيقطعها بيضع على 1/2 كيلو الكنافة كوب سمنة + كوب سكر بودرة وبيفرك بيهم الكنافة كويس قوى

    كنافة برمه بالقشطة




    كنافة طرح (او خصل) – قشطة – فستق مجروش – شيرة
    الطريقة
    نفرد امامنا خصلة الكنافة واضع القشطة فى الكيس والقمع وانزل القشطة
    فى منتصف خصلة الكنافة ونلف الكنافة بأيدنا كويس وجامد
    ونضعها فى الصينية ونضع على الوش سمنة كتير قوى يعنى ممكن حوالى نص كيلو
    (متخافيش ما احنا حنصفيها بعد ما تستوى)
    وندخلها الفرن لحد لونها ما يحمر ونصفيها من السمنة اللى فى الصينية
    ونسقيها بالشيرة وتقدم وممكن تعملى على طرفها قشطة وتحطى عليها فستق
    مجروش

    وبالهنا والشفا
    ملحوظة

    ممكن تتحشى بالمهلبية
    كيلو حليب – 200 ج سكر – 100 ج نشا – باكو فانيليا




    كنافة بلورية




    ½ كيلو كنافة – 150 ج سمنة – 250 ج فستق – 150 ج شيرة (قطر – عسل) تقيل
    الطريقة
    نضع السمن السايح على الكنافة المفرومة (او المقطعه)
    ثم افرد طبقة كنافة خفيفة جدا جدا فى الصينية واكبسها كويس قوى
    اضع يا دوب معلقة شيرة على الفستق واخلطه كويس علشان يتماسك
    ثم اضع الفستق فى الصينية على الكنافة واضغط علية بطبق كويس قوى قوى علشان يتكبس كويس
    واضع عليها شوية شيرة بسيطة
    ثم اضع طبقة تانية خفيفة جدا جدا من الكنافة واكبسها كويس
    ادخل الصينية الفرن حوالى نص ساعه على درجة 190 درجة
    وبعد ماتطلع من الفرن نسقيها بطبقة خفيفة من الشيرة واقلبها
    واقطعها قطع صغيرة مستطيلة
    وبالهنا والشفا


    شكلمة



    350 ج جوز هند ناعم – 250 ج سكر بودرة – 250 ج بياض بيض – ½ باكو فانيليا
    الطريقة
    ندهن الصينية كويس بالذبدة
    نضع فى الخلاط بياض البيض يتضرب كويس قوى قوى لحد ما يعلى لفوق
    واول مايبقى كريمى نضع سكر البودرة ونستمر فى الضرب
    ثم اضع الفانيليا ونستمر فى الضرب لحد ما يعلى ويمسك ثم اضع جوز الهند ونقلب من تحت لفوق
    وندخلها فرن درجة حرارة 100 درجة لمدة ساعه او ساعه ونصف
    بالهنا والشفا

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء نوفمبر 26, 2024 9:27 pm